A cégünkről röviden

A SZAMIKOR 1995 óta van jelen az építőipari piacon és szerzett jelentős tapasztalatot különböző projektek kivitelezése, szervezése és megvalósítása terén. Formáját tekintve egyszemélyes. Magánszemély tulajdonában van, aki az ügyvezetői feladatokat is ellátja.

Cégünk elsősorban speciális szaképítéssel foglalkozik. Legfőképpen ipari létesítményekben (energia szektor) végzünk teljes körű magas- és mélyépítési munkákat, korrózióvédelmet. Komplett projektek kivitelezését és részfeladatokat egyaránt vállalunk. Ezen felül vasút-, közlekedési- és közműépítési munkák kivitelezésével is foglalkozunk, melyek az utóbbi időben előtérbe kerültek tevékenységi körünkben. Munkánk során segítséget jelent kiterjedt partneri, illetve alvállalkozói kapcsolat-rendszerünk.

A Szamikor stratégiai alapelve a szoros együttműködésen alapuló, szakmai profillal rendelkező tevékenységek szolgáltatása mind új, ipari létesítmények megvalósításában, mind meglévők felújításában. A társaságot az elmúlt évtizedekben elért eredményeihez szakembereinek céltudatos, a piaci körülményekhez alkalmazkodni tudó, jó együttműködésre épülő munkája segítette hozzá. Az alkalmazott tevékenységekben mindenkor szerepet kapnak az innovatív megoldások. A gazdaságos működés mellett a megrendelők elégedettsége, magas színvonalú kiszolgálása nyújt garanciát hosszú távon a működtetésre.

Hosszú ideje célunk és eltökélt szándékunk az, hogy a jelenlegi tevékenységi körünk fenntartása mellett megerősítsük magasépítési területeken is piaci pozíciónkat, jelenlétünket. Ennek érdekében 2020. szeptember 21-én megalakítottuk a SZAMIKOR Építőipari Kft.-t, mely a SZAMIKOR Építő.Hu Kft.-ből történő kiválással jött létre. Ezzel egyidejűleg a SZAMIKOR Építő.Hu Kft. neve SZAMIKOR Eszközkezelő Kft.-re változott, melynek fő tevékenységi köre kibővült ingatlanok bérbeadásával és üzemeltetésével.

A SZAMIKOR Építőipari Kft. két magányszemély tulajdonában van, akik az ügyvezetői és termelésvezetői feladatokat is ellátják. A kiválással párhuzamosan a műszaki irányítást végző csapat kapacitását is megnöveltük nagy tapasztalatú építésvezetők és műszaki előkészítő érkezésével.


Speciális szaképítéssel foglalkozunk, főleg ipari létesítményekben - energia szektor - beleértve a magas- és mélyépítési munkákat.

Tevékenységi körünk a vasúti-, közlekedési- és közműépítési munkákkal bővült. Elégedett megrendelőink között tudhatjuk a GYSEV Zrt., MÁV Zrt. és a BKV Zrt.-t is.

Társaságunk ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szerint működik.